Inrichting vergaderruimtes

Vergaderruimtes dienen professioneel en praktisch te zijn.

Een vergaderruimte kan veel invloed hebben op het verloop van een vergadering. Bedenk daarom van tevoren hoe je een vergaderruimte inrichten wil of ingericht wilt hebben.

Elektromic denkt samen met U na over de perfecte vergaderruimte.  Een goede stoel is belangrijk, maar ook de juiste tafel, kleur, licht.

Een vergaderruimte moet aangenaam vertoeven zijn, er worden immers vele uren doorgebracht.  In veel gevallen is het ook een eerste kennismaking tussen Uw bedrijf en iemand extern.

Zeker naar klanten toe dus heel belangrijk.  Elektromic helpt U met de inrichting, maar zeer zeker met de technische fasciliteiten.

Het is belangrijk dat een vergadering rustig en vooral effectief kan verlopen.  Techniek is nodig, maar moet ten alle tijden functioneren, liefst op een eenvoudige manier.

Elektromic kan U helpen met de nodige audio -en video oplossingen.  Samen met U wordt er naar Uw technische noden gekeken, en wordt er een voorstel uitgewerkt.  Indien nodig wordt er een bekabelingsplan voorzien.

Wij zijn de partner voor Uw bedrijf voor de behoefteanalyse, maar ook voor de bekabeling, voor de installatie van de apparatuur, en voor de configuratie en latere support
 
Elektromic helpt U ook via zijn partners bij een smaakvolle inrichting : licht, kleuren, materialen, meubelen, vloeren, wanden... Vraag ons advies.
 
Geluid
 

U wenst een afspraak?

0478 75 76 20Bel ons ! 0478 75 76 20

iwan.vanrompaey@elektromic.be
Go to top